Personlig assistent // Executive Assistant

Er din virksomhed i vækst? Og mangler du ekstra hjælp til at du fortsat kan give dine kunder en god service?

Så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har arbejdet med gæsteservice i turismebranchen siden 1998 med opfølgende kurser i gæsteservice, WAUW-oplevelser, konflikthåndtering og salg. En god serviceoplevelse er derfor i højsædet i mit arbejde.

Hvilke opgaver kan du få min hjælp til:
– Besvare mails (kunder, samarbejdspartnere, forhandlere, osv.)
– Besvare anmeldelser (Facebook, Trustpilot, osv.)
– Sociale medier (svare på henvendelser fra kunder, tage billeder + skrive tekst: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter)
– Skrive tekster (blogindlæg, artikler, opdateringer til sociale medier, mails)
– Læse korrektur
– Opdatering af hjemmeside (WordPress)
– SEO (Morningscore + Storybase. Søgemaskineopdatering af din hjemmeside kræver mindst tre måneders samarbejde).
– Let grafisk arbejde
– Opsamling af dansk omtale (online og offline)
– Koordinering af events

Har du spørgsmål til de opgaver, jeg kan løse – eller har du andre opgaver, du ønsker at få løst, men som ikke er nævnt her – så er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. Du kan skrive til mig på kontaktformularen om de opgaver, du ønsker at få løst, ved at klikke her, så ringer jeg dig op, og vi kan tage en helt uforpligtende dialog.