Kontakt til Kommunikant

Vil du kontaktes for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen herunder, eller ring på 2049 2127


  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer er

  Jeg bor i Billund og tager primært kunder i Billund og omegn. Det giver mulighed for, at jeg kan besøge jeres virksomhed og eventuelt være en ekstra medarbejder nogle timer om ugen på jeres kontor.

  For at arbejde med jeres kommunikation og markedsføring mener jeg, at det kræver at være en del af jeres virksomhed. Det er jeg ikke fra mit eget kontor. Derfor prioriterer jeg at komme ud til mine kunder mindst én gang om ugen, så jeg både kan lære medarbejdere, produkter, værdier og rutiner at kende hos jer.

  Mobil +45 2049 2127

  CVR: 35790667

  Mail: mkm@kommunikant.dk