Hvordan sletter jeg kurser på min LinkedIn profil?

Når du er i gang med at redigere og optimere din profil i forhold til dit formål med at bruge LinkedIn, så kan det nogle gange være nødvendigt at slette enkelte sektioner.

Hvad vil du opnå med at bruge LinkedIn?

Jeg mener, at du hele tiden bør holde din personlige profil på LinkedIn opdateret i forhold til det, du gerne vil opnå:

  • Er du på udkig efter nye kunder, så hold teksten orienteret mod de behov, som du kan opfylde for dine kommende kunder. Hvis din kommende kunde skulle søge efter dine kompetencer på Google, hvilke ord ville kunden så bruge?
  • Er du på udkig efter et nyt job, så hold din LinkedIn profil rettet mod din kommende arbejdsgiver. Kig efter, hvilke ord der bliver brugt i stillingsopslag for dit drømmejob. Eller kig på den persons profil, som har dit drømmejob lige nu – hvilke ord bruger personen selv om sit job, som du kan få inspiration fra?

Også selvom du har et job, hvor du ikke nødvendigvis hverken er på udkig efter nye kunder eller et nyt job, så hold stadig din profil opdateret, så den er relevant for dem, der besøger din profil.

Slet kurser på din LinkedIn profil

Hvis du ikke længere mener, at de kurser, du har på din profil, er relevante, så kan du slette dem. Enten enkelte kurser eller hele sektionen. Husk på, at hele din profil er søgbar, så hvis du sletter et kursus (og altså søgeordet), der er relevant i forhold til, hvad du gerne vil opnå på LinkedIn, så bliver din profil mindre relevant i søgninger på lige præcis det/de ord, som du skriver under kurset. Du kan altid finde sektionen med kurser frem igen og sætte den på din profil senere.

Slet ét kursus på din profil

Vil du gerne slette ét kursus på din LinkedIn profil, så trykker du først på det blå plustegn, som på billedet herunder.

Kurser - Plus

For at slette et enkelt kursus, så trykker du blot på krydset, der står til højre ud for det kursus, du gerne vil slette.

Kurser - Kryds

Slet hele sektionen med kurser

Hvis du vil slette hele sektionen med kurser, så skal du først slette hvert enkelt kursus ved at trykke på alle krydserne ud for kurserne som vist ovenfor. Ved det øverste kursus står der ikke et kryds, så her skal du i følgende rækkefølge:

  1. Under “Tilknyttet” vælger du “Vælg…”
  2. Under “Nummer” sletter du indholdet i kassen.
  3. Under “Navn på fag/kursus” sletter du også indholdet af kassen.
  4. Til sidst trykker du på “Gem”, og så er sektionen væk fra din profil igen.

Kurser - Slet bagfra

Find sektionen med kurser frem igen på din profil

Når du senere gerne vil have sektionen med kurser frem igen på din profil, så ligger den lige under dit profilbillede blandt andre sektioner, som du også kan tilføje på din profil.

Du trykker blot på “Tilføj fag/kurser”, så har du sektionen tilbage på din LinkedIn profil, og du kan vise frem, hvilke kompetencer du har.

Kurser - Tilføj sektion

LÆS OGSÅ:
>> LinkedIn kursus for virksomheder
>> LinkedIns krav til din personlige profil
>> Vis dine faglige kompetencer til kunder og arbejdsgivere
>> Opret en virksomhedsside på LinkedIn



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site is protected by Comment SPAM Wiper.