LinkedIn for jobsøgende

Workshoppen LinkedIn for jobsøgende er for dig, der gerne vil bruge din profil til at vise, hvem du er, og hvad du kan.

LinkedIn er et fantastisk redskab i din jobsøgning, hvor du kan følge virksomheder og netværke med andre mennesker fra din branche. Du opbygger et netværk af mennesker, som du kan dele viden og netværk med. LinkedIn i Danmark er endnu ikke særlig udbredt, men ifølge Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse fra 2013/2014 er LinkedIn ved at blive mere interessant for rekrutteringsfolk.

LinkedIn er det redskab, som du selv gør det til – er du aktiv, deltager med konstruktiv viden i dialoger og hjælper dit netværk, kan du opleve at få den hjælp igen.

Optimér din profil på LinkedIn

Når du søger job, kan du supplere dine ansøgninger med et link ind til din profil, hvor virksomhederne kan læse mere om dig. Derfor er det vigtigt, at din profil på LinkedIn er opdateret, så den fremstår aktuel og med relevant information for de personer, der arbejder med rekruttering.

Gennem en workshop om LinkedIn får du gode råd til at optimere din profil, og du bliver rådgivet til at arbejde fortroligt videre med at udbygge dit netværk på LinkedIn, når du søger job. Der bliver primært arbejdet med selve teksten på din profil, så den bliver indbydende og engagerende for de personer, der besøger din profil.

Du sidder rent praktisk og arbejder med din profil ved din egen computer, så derfor er det vigtigt, at du har dit CV og eventuelle opgaver fra dit arbejde med, som du gerne vil vise frem til en kommende arbejdsgiver.

Et lille hold med stort udbytte

Med et max antal på 8 personer får du den hjælp, du har brug for. Har du endnu ikke en profil på LinkedIn, får du hjælp til at sætte den op helt fra bunden.

Har du specifikke ønsker til en workshop, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2049 2127.

Læs også:
LinkedIn for virksomheder

Vis Mette Krabbe Møllers LinkedIn-profilVis Mette Krabbe Møllers profil